DHOpixel

Kan du huske engang, du glemte alt omkring dig, da du faldt helt ind i dansen? Eller måske engang du dansede første dans med din elskede? Eller engang du dansede fuld af fjol og glæde med dit barn?

Du tog måske dig selv i, engang at blive rørt til tårer da nogen dansede..

Måske drømmer du om en dag at kunne danse helt frit og fuld af ’dansefeber’?

 

Dét at kunne danse..

Frit!

 

Ku’ du danse, hvis du havde et invaliderende handicap?

Ikke som udgangspunkt!

Men hvad nu hvis du kunne danse, trods dit handicap? Selvom dét at drømme om at danse, vel nærmest er utopi..?

Hvad nu hvis nogen passioneret arbejdede for, at det kunne lade sig gøre?

Ville du bakke dem op?

Vil det være dét værd?

 

Ja! Det synes jeg!

Så jeg støttede sidste år Karina og Co i Danish Wheelchair Dance Cup ved at sponsorere dem, at de kunne hyre vores egen copywriter og fundraiser Jade Mar Rolsted ind til at hjælpe dem i deres fundraisingarbejde. Det går godt med den indsats. Pt. har de opnået 85.000 kr.

Det var en del af flere initiativer vi skabte i 2017/18 i Din Hjælperordning, for at hjælpe vores borgere (og andre firmaers borgere :-)) til at lykkes med at realisere dét de drømmer om.

Ja, så jeg tror altså stadig på, at vi sammen kan skabe hvad vi vil!

 

Foreningen Kørestolsdans i Danmark og Sportsdans Forbund er et fællesskab af dansefeberramte mennesker med handicap..

der insisterer på at ’fortsætte’ dansen – trods svære fysiske handicap. I 2017 skabte de for første gang Danish Wheelchair Dance Cup, som ikke bare blev en kæmpe succes – med international deltagelse – men også et enestående og unikt vidnesbyrd om, at de igennem socialt samvær, dans og konkurrence kan give mennesker med muskelsvind og Cerebral Parese en oplevelse af enorm glæde og frihedsfølelse i mødet med ligesindede. Og resultaterne af de to foregående år har vist, at de faktisk reducerer social isolation ved at skabe et handicaptilgængeligt danserum og fællesskab omkring dansen.

 

 

Nå da da daaaa.. Så hvad synes du læser her, at vi skal sørge for, at hjælpe til med at det bliver til noget?

Du behøver ikke selv være Borger her i Din Hjælperordning, for at vi går ind og hjælper til med at få ting til at ske. Dét stærke fællesskab vi har her i Din Hjælperordning, har en stor favn og rækker udad, og omfatter alle mennesker der ønsker at nære og være i fællesskabet, hver på sin måde.

 

 

Dét her var mit statement (som jeg er fandens stolt af) fra fondsansøgningerne:

”Vi kan – som mennesker der skaber samfund – hjælpe mennesker der har et handicap, med mere end ’bare’ deres pleje og BPA-ordninger. Vi kan insistere på retten til passion, udfordringer og frihed! Dans frisætter!” – Pernille Skov, Partner i Din Hjælperordning ApS og medsponsor for Danish Wheelchair Cup 2019.

 

 

Kom lad os danse!

https://www.facebook.com/events/348926475687457/

https://www.facebook.com/Danish-Wheelchair-Dance-Cup-1401486809896604/

Pernille

 

Psst.. Vi bringer et interview med Karina Frederiksen fra Danish Wheelchair Cup 2019 i næste uge – så hold dig orienteret, hvis du er nysgerrig på én af skaberne bag.