DHOpixel

Godkendt af Socialtilsynet!

Specialordninger

Vores specialordninger er individ-tilpassede specialløsninger

Alle hjælperordninger kræver noget særligt og unikt, nogle ordninger kræver lidt ekstra – og her er vi til for at hjælpe!

Det uanset om det er naturalieordninger bevilget efter servicelovens § 83, § 84, § 85, § 95 eller sundhedsloven.

Ikke alle individer kan passe ind i paragraffer og kassetænkning, og det har vi stor forståelse for. Mennesker er forskellige, og ikke to har de samme behov. Nogle gange har et menneske et fysisk behov for hjælp, sideløbende med en psykisk problematik, som der også skal tages hensyn til.

Her er det, efter vores overbevisning, meget vigtigt, at hjælpen er koordineret, respektfuld, omsorgsfuld og professionel. Vi bistår gerne kommuner i hele Danmark med at yde denne hjælp til borgere med specielle behov. Vi arbejder ud fra det enkelte individ, og finder altid en løsning – i samarbejde med kommunen, og altid med borgeren i centrum.

 

 

DHO – Din Hjælperordning tilbyder i Specialordninger:

  • En samarbejdspartner, som er klar døgnet rundt til at støtte både kommune og borger med at etablere den bedst mulige løsning
  • At yde og monitorere støtte og hjælp i dagligdagen, og holde kommunen oplyst herom
  • Stor erfaring med opgaver af speciel karakter – vi har igennem årene haft komplicerede opgaver med borgere, som har udviklingsmæssige, personlighedsmæssige og adfærdsmæssige udfordringer
  • Et tæt samarbejde, som hele tiden er fokuseret på at højne individets livskvalitet

 

Så hvis I, som kommune, har brug for en reel, pålidelig og erfaren samarbejdspartner, som I kan løfte ansvaret sammen med, så ring til os! Sammen finder vi en løsning!

Skal vi tage næste trin sammen?

Succes opnås gennem unikke løsninger med fokus på relationer.

Skal vi snakke sammen?

Du er meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på telefon: +45 25 76 83 84. Hvis du hellere vil skrive til os, kan du sende en mail til dho@dho.dk.

DHO
Brønshøj Kirkevej 1, 5. sal
2700 Brønshøj
CVR-nr 36939958

Kommune samarbejde