DHOpixel

Jobbet som handicaphjælper

– gør en forskel

Som handicaphjælper hos Din Hjælperordning (DHO) bliver du en vigtig del af et fællesskab, hvor din indsats, dine vilkår og vores samarbejde er altafgørende for en god kvalitet i ydelsen over for borgerne.

Som handicaphjælper hjælper du borgere med handicap – både i hjemmet og hvor brugeren ellers befinder sig. Det kan både være til sociale arrangementer, men også på arbejdsplads eller uddannelsessted. Det er et alsidigt og varieret job, hvor du er til stor hjælp og sikrer en god og stabil hverdag for borgeren. Derfor kræver det en god situationsfornemmelse, så du ved, hvornår du skal træde til, samt hvornår du skal holde dig i baggrunden.

Det er vigtigt, der er gensidig respekt mellem handicaphjælper og borger, da I ofte bruger mange timer sammen ad gangen. Derfor arbejder vi hos DHO målrettet på at skabe et fællesskab, hvor der trækkes på den gode energi, der ligger i det gode humør og den gensidige loyalitet.

Arbejdsopgaver som handicaphjælper

Dine arbejdsopgaver vil overordnet bestå i at hjælpe borgere med at kunne opnå mest mulig selvbestemmelse over eget liv. Overordnet består opgaverne typisk af:

– Ledsagelse
– Praktisk hjælp
– Personlig pleje

Nogle borgere har behov for særlig hjælp ved fx respirator, der stiller krav til faglige kompetencer hos dig som handicaphjælper. Du vil selvfølgelig altid gennemgå en grundig oplæring, så du er klædt på til at varetage de nødvendige opgaver ude hos borgeren.

Overvejer du, at være hjælper hos os?

Hvis du ønsker at snakke fortroligt og direkte med en af vores hjælpere om hans eller hendes oplevelser af at være her i Din Hjælperordning – så formidler vi hjertens gerne kontakt imellem jer. Ring bare til os her 2576 8384! Eller ansøg med det samme nu:

DHO som arbejdsplads

Hos DHO er vi af den klare overbevisning, at tryghed og frihed skabes gennem fællesskab. Vi er et organiseret netværk, hvor du oplever en meget decentral organisation og et fladt hierarki. Samarbejdet mellem handicaphjælpere, brugere og virksomhed skal først og fremmest fungere, for at alle kan trives og udfolde sig. Vi tror på, at opgaver løftes bedst i flok og et godt grin nydes bedst sammen med andre.

Uddannelse

Der er ingen krav til særlig uddannelse for at arbejde som handicaphjælper. Vi sørger for grundig oplæring på jobbet, for at du kan varetage opgaver ude hos borgeren.

Vi tilbyder også løbende mulighed for udvikling af dine kompetencer gennem forskellige kurser som fx forflytnings- og førstehjælpskurser.

Vil du vide mere?

Hvis du kunne tænke dig at blive handicaphjælper hos DHO, så kan du udfylde formularen på vores hjælper side. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon: +45 25 76 83 84 eller sende os en mail på dho@dho.dk.

Hvis du er interesseret i at læse mere generelt om jobbet som handicaphjælper, kan du gøre det her.

Læs om DHOs privatlivspolitik her.