DHOpixel

Firmaet

– Nå da da! Så er turen kommet til at fortælle om os 

Alright, så vil jeg gerne starte med at fortælle jer lidt om Pernille.

Pernille er min partner her i Din Hjælperordning. Vi startede faktisk virksomheden her sammen, fordi vi begge ville prøve at skabe en radikal anderledes indsats for menneskeliv med handicap. Pernille brænder nemlig også for retfærdighed, ligeværd og stærke fællesskaber for menneskeliv, som jeg selv gør.

Pernille oser af Pippi-energi. Ikke kun pga. hendes røde hår. Men fordi hun har et ’alt-kan-lade-sig-gøre sind, et sejlivet mod og ukuelige hestekræfter at tage fat med. Dét kan jeg li’! Mellem os kan jeg fortælle dig, at hun er lidt af en struktur-freak, men ”Så er der mere plads til leg!” siger hun. Og med ’leg’ mener hun at række ud og tage fat i drømmene, trods alle odds imod sig. Med ’leg’ mener hun, at prøve hvad der hidtil ikke er forsøgt. De gange hvor jeg har oplevet hende støde hovedet ind i muren, overhørte jeg hende sige: ”Fuck det! Vi gør det igen. Vi finder en anden indgang!”. Det kan lyde rebelsk, og det er det også. OG det gør det muligt for os i vores virksomhed, at manifestere ting vi ikke troede var muligt. Det kan jeg også ret vild med.

Hvis jeg skal fortælle jer noget virkelig sigende om Pernille, så er det hendes egne mantras, som lyder: ”Vi vokser kun i de spejlinger vi møder”samt ”Der er ikke nogen, der ikke har en betydning”. De fortæller meget om hendes værdier rummelighed og ligeværd.

Til enhver god fortælling hører en hemmelighed, så bare lige her mellem dig og mig, kan jeg fortælle dig om dét som virkelig tænder Pernille helt af. Og det er uretfærdighed. Dét at nogle mennesker helt tabes ned imellem 2 stole. Dét at unikke udfordrede liv falder igennem vores system og dét sikkerhedsnet vi skulle have under os.. Det gør ondt på Pernille.

En af vores medarbejdere siger om Pernille: ”Hun er god til at ’se’ mennesker. Hun er forstående, og er åben for løsninger af alle slags problemer. Hun er den ven, man ikke vidste man havde”.

Ja! Det er sådan hun er.

Vi høres ved! Kh Lasse

 

OK, så er det min tur til at præsentere jer for min partner Lasse.

Det første særlige jeg forstod om Lasse, siger hans yndlingssætning her: ”Vi fødes i smerte, vi dør muligvis i smerte. Derimellem har vi ansvaret for, at gøre det så godt vi kan – for os selv og hinanden”. Sætningen udtrykker især hans evne til at mærke andre – hans omsorg for andre.

Tove Trige siger det på denne måde: ”Lasse har et stort hjerte, min bror – som var spastiker – ringede hver morgen til Lasse, og Lasse gav sig altid tid til en snak”.

Lasse kan bande noget så højlydt (!!), når han oplever mennesker som ignorerer at forholde sig til, og forstå hvor indbyrdes forbundet vi alle er. At vi alle er en del af helheden, og at alle dele er ligeværdige og skal kunne fungere. Og at det ikke kun er uværdigt for mennesket, men også uværdigt for samfundet, når vi ignorerer et levende menneskes lidelse. Dén helhedsforståelse, respekterer jeg ham især for!

”Det skal kunne ses, at vi har været her!” Det kan du også høre ham sige, og det er hans tilgang. Han er idealist og kriger. Og han går hele vejen i sager der ligger ham på hjerte. Også lidt irriterende, men alligevel er jeg stolt af hans iver og hjertemod.

Lasse har tonsvis af det levede liv, og erfaringer med sig nu, og især dette gjorde indtryk på mig, at høre ham sige: ”Jeg er blevet voksen. Jeg er på en måde genfødt. Jeg har valgt hvem jeg er”.

Når Jens Lund siger følgende om Lasse, bakker jeg helt op: ”Dygtig. Kompetent. Empatisk. Large. Realist.

Kh, Pernille

Ønsker du, at vi også står op for dig?

I DHO står vi til enhver tid op for, at mennesker opnår størst muligt ansvar og frihed i egen tilværelse uanset handicap. Så vi støtter dig i, at skabe selvbestemmelse og indflydelse i eget liv. Og det gør vi ved at reducere hindringer og utryghed, der begrænser din tilgængelighed til at leve selvstændigt. På den måde forøger du indflydelsen og friheden i netop din tilværelse.

Som ejere og skabere af DHO finder du os ofte selv tage hjælpervagter. Det giver os også, at vi forstår – på en naturlig måde – at skabe en professionel og menneskelig arbejdsplads – for borgere, hjælpere, os.

Vi er uddannede og erfarne indenfor offentlig forvaltning, økonomi, jura og ledelse samt specifik ledelse af BPA-ordninger. Vi har begge to livslang erfaring i coaching og støtte til mennesker i skabelsen af de liv, de ønsker. Og det er fra dette fundament, at vi støtter op omkring dig, så du ikke skal bære ansvaret alene.

Én af vores medarbejdere udtrykte det sådan her ”Vi arbejder for, at du kan realisere det liv du ønsker – og samtidig være det menneske, du ønsker.”

Vi vil Mennesket!

Vi er ikke bange for at være mennesker. Vores organisation ER mennesker. Vi ser dig! Og vi mødes med dig, hvor du er! Vi har heller ikke berøringsangst, hvis du ønsker at dele om sårbart eller intime udfordringer, eller for at hjælpe dig i det som kan føles grænseoverskridende.