DHOpixel

Nyansat?

– kom godt ind systemerne

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, og derfor ønsker vi, at du kommer let igennem opstartsfasen. Her kan du læse lidt om de forskellige processer, som du kommer igennem som nyansat hos os i Din Hjælperordning.

Hvis det virker uoverskueligt, eller hvis du på nogen måde har udfordringer eller spørgsmål til dette, skal du ikke tøve med at kontakte os! Find os lige her!

 

Oprettelse og App

Som nyansat hos os, har vi brug for, at du giver os nogle oplysninger om dig. Det har vi brug for, så vi kan sørge for bl.a. at give dig den korrekte løn. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Hvis du allerede har aftalt ansættelse med en borger hos os, skal du oprette dig på vores hjemmeside under ”Opret dig!”. Her får vi nogle kontaktoplysninger på dig, og du vil blive oprettet i vores interne system. Herfra vil vi sende dig en “App” også kaldet “Engagement” – enten via e-mail eller SMS. Det er meget vigtigt, at du besvarer denne app hurtigst muligt, så vi bl.a. kan oprette dig i vores lønsystem, forsikringer m.m. På SMS er afsender HR-ON og på mail kommer den fra adressen system@hr-on.com, så læg mærke til om du modtager noget fra den adresse – tjek evt. din spam-folder.

Hvis du endnu ikke har aftalt ansættelse med en borger, kan du se vores aktuelle jobannoncer ved at klikke på ”Søg job!”. Som regel har vi aktive annoncer i hele landet. Her kan du også udfylde kontaktoplysninger, som vi har brug for, hvis vi/vores borger ønsker at se dig til en samtale. Hvis du ikke finder et job, der er relevant for dig, er du velkommen til at kontakte os – måske ved vi, at der snart kommer en ledig stilling, og vi har ofte brug for vikarer. Alternativt kan du oprette en Jobagent, som vil fortælle dig, når der kommer nye stillinger hos os.

 

Anciennitet

Såfremt du har anciennitet fra en tidligere ansættelse, bedes du oplyse os om dette. Så vil du få tilsendt en ekstra “app”, hvor du har mulighed for at uploade dokumentation såsom kontrakt eller lønsedler.

Anciennitetsdokumenterne skal vise, at du har været aktiv i arbejdet som hjælper indenfor de seneste seks måneder.

 

Din kontrakt

Når vi har modtaget oplysninger fra dig, laver vi en kontrakt til dig, som du kan underskrive via håndsignatur på din pc/tablet/mobil, og vi anbefaler, at du downloader den, så du altid har mulighed for at tilgå den.

Andre dokumenter med personfølsomme oplysninger kan underskrives med NemID/MitID. De ligger på Penneo.com (du får en mail fra penneo@penneo.com med link). Du kan tilgå dem via. Penneo i ca. 14 dage efter underskrift, og vi anbefaler, at du downloader dem indenfor disse 14 dage.

 

Din vagtplan

Smartplan er det vagtplanlægningssystem, vi bruger i Din Hjælperordning.

Det er gratis for dig at downloade Smartplans app til din mobil eller tablet. Vi opretter en bruger til dig hos den borger, som du er tilknyttet, og herefter har du mulighed for at logge på og se dine afholdte og kommende vagter.

Når vi har oprettet en bruger til dig, vil du modtage en invitationsmail fra email@smartplanapp.io, hvori du skal klikke på et aktiveringslink. Herefter er din konto aktiveret, og du kan nu logge på.

Den første gang du skal logge på er det vigtigt, at du logger ind med den samme e-mailadresse, som du oplyste, da du oprettede dig på vores hjemmeside. Smartplan vil også bede dig om et kodeord – første gang du logger på, skal du bare skrive det kodeord, som du ønsker at bruge i fremtiden. Herefter vil det være dette kodeord, du skal bruge til at logge ind.

Smartplan kan også bruges til at kontakte dine kollegaer, bytte vagter og meget mere.

 

Overvejer du, at være hjælper hos os?

Hvis du ønsker at snakke fortroligt og direkte med en af vores hjælpere om hans eller hendes oplevelser af at være her i Din Hjælperordning – så formidler vi hjertens gerne kontakt imellem jer. Ring bare til os her 2576 8384! Eller ansøg med det samme nu: