DHOpixel

Mette Bjørnholdt

Hvad bruger du din fritid på?
Jeg er måske lidt… nej, jeg er MEGET en hundefreak! Jeg bruger rigtig meget fritid på at arbejde med hunde. Jeg har selv to hunde, og jeg træner og konkurrerer næsten hver weekend, hvis ikke jeg deltager i et kursus – i træning af hunde selvfølgelig! Ellers nyder jeg at læne mig tilbage og se en god film eller en serie. Jeg elsker også at være sammen med min familie og mine venner.

Hvad vil du kæmpe for til enhver tid (i og uden for DHO-fællesskabet)?
Jeg vil til enhver tid kæmpe for mine rettigheder i forhold til at leve et så normalt liv som muligt. Jeg vil værne om mine muligheder for at kunne være menneske på lige fod med andre mennesker. Det betyder også, at jeg vil konkurrere i min sport på lige fod med andre – uden at smide det berømte ”handi-kort”. Jeg vil have samme vilkår og samme muligheder, men også samme straf og minuspoints

Hvorfor har du valgt DHO som firma?
Det har jeg gjort, fordi DHO er et firma, som har individets ve og vel i fokus. Hos DHO er man ikke bare et nummer i rækken! DHO kerer sig virkelig om den enkelte person og personens liv og kampe – også selvom kampene ikke nødvendigvis har noget at gøre med hjælperordninger. De ønsker, at du har det godt, og de gør alt for at hjælpe dig til dette – det tiltrækker mig!

Hvad er dit bedste selvforkælelsestip?
Jeg forkæler mig selv efter en hård dag ved at gå en lang tur med hundene på landet. Derefter er det bare direkte hjem under et tykt tæppe foran fjernsynet og så smækker jeg en god serie på. Måske får jeg mig en kop varm kakao og tænder nogle stearinlys. Uhm! Hvilke værdier er vigtige for dig i livet? De vigtigste værdier i mit liv er nok sammenhold og kærlighed. Med det kan vi komme utrolig langt. Men det er også vigtigt for mig med forståelse og empati, hvis vi skal kunne leve ikke bare side om side, men som en enhed, hvor vi hjælper hinanden.

Hvad er dit bedste råd i livet du har fået?
Jeg ved ikke, om man kan kalde det et råd, men en af mine rigtig nære venner sagde engang til mig ”Noone is given more than they can handle”. Jeg forstår det på den måde, at de stærkeste skuldre må bære mest. Jeg har fået de sygdomme, som jeg har fået, fordi nogle højere magter så, at jeg var den, som kunne håndtere det. Hvis man skal tro på, at der findes højere magter, så tror jeg, at jeg har fået tildelt disse kort, fordi jeg er den, der ved, hvordan kortene spilles bedst.