DHOpixel

Jade

Miniportræt Jade:

Hvad bruger du din fritid på? 

ALT hvad der kan nydes! Og et stille, enkelt liv. Jo enklere, jo bedre. Kan godt lide at gå langt – i timevis. Og så dét at have ro og rum blandt de mennesker jeg er med, så jeg kan fordybe mig i dét, der ’kalder’ allermest i mig. 

Hvad er dit bedste selvforkælelsestip?

At flyde i vand. Rå fisk. At sætte min iPhone på flytilstand. Gad godt at blive god til at plukke tang i havet – det må være mit fremtidige selvforkælelsestip. (Hvis jeg da kan finde et rent område uden spildevand!)

Hvad vil du kæmpe for til enhver tid – både i og uden for DHO-fællesskabet?

Selvansvar! Det skaber så meget bevidsthed og hjertelighed 🙂 

Hvorfor vælger du at arbejde/skabe med i virksomheden Din Hjælperordning?

Jeg har altid elsket at skabe for mennesker, der står op hver dag for at gøre en seriøs forskel og indsats for andre mennesker. Det sker her, i Din Hjælperordning, med Lasse og Pernille bag roret.

Hvilke værdier er vigtige for dig i livet – og hvorfor?

Frihed – Fred – Uselviskhed – Bevidsthed. Hvorfor? Fordi det fremkalder liv, skaberkraft og selvansvarlighed. Fordi det er frø til at udvide langt udover hvad vi troede vi evnede

Hvad er det bedste råd, du har fået i livet?

Det er ét råd, som er blevet til i mig efter lang tids praksis i mit eget liv. Så jeg har nok fået dette råd af livet: 

Dét at blive ved at sende det bedste jeg har i mig – al den endeløse kærlighed, vi er skabt af – ind i det, som opleves konfliktfyldt – som en hårdknude, indtil det en dag hviler i fred. Især i de relationelle udfordringer hvor du egentlig mest har lyst til at give vedkommende en røvfuld (håber ikke, Buddha hører dette). Det er nok dér, det virker særlig magisk! Når jeg lykkes med at give, give, give – faktisk al det, jeg selv kunne ønske, blev givet til mig. Når jeg giver dét, så føles det – over tid – som at have fået det selv. Jeg kan kun anbefale dig at eksperimentere med det, hvis du ikke allerede har.