DHOpixel

Bo

Bo

Hvad bruger du din fritid på?

Min fritid bruger jeg på familien. Jeg elsker at lave mad, så jeg laver mad, køber ind, finder opskrifter og finder selv på opskrifter. Min kæreste og jeg får biodynamiske grøntsager og frugt fra Birkemosegaard, spå jeg finder typisk på opskrifter ud fra hvad der er i ugens pose. Derudover løber jeg, ser serier, læser bøger, går ture og gør rent. Jeg kan godt lide at rydde. Det virker afstressende og det giver god energi.  

Hvad vil du for en enhver tid kæmpe for, både i og uden for DHO?

Jeg holder med dem som har det svært. Jeg har oplevet en del i mit liv, så jeg har nok udviklet en god empati og forståelse for hvad der ligger bag tabuer, stigmatisering og traumaer. Jeg vil til enhver tid kæmpe for at udsatte, inklusiv mig selv, har det godt. Eller får det bedre.  

Hvorfor har du valgt DHO som firma?

DHO er et rigtigt godt firma. Hjertet er på rette sted. Og da muligheden for at skrive for firmaet opstod, greb jeg den. 

Hvad er dit bedste selvforkælelses tip?

Jeg har flere selvforkælelsestip. Gå i svømmehallen, især i Frederiksberg Svømmehals luksusafdeling. Her er dampbad, sauna og koldtvandsbassin. Gå og være i naturen. Købe plader og lytte til dem på min nye pladespiller. Læse bøger. Dyrke mindfullness. Meditere og gå i biografen eller til koncert.

Hvilke værdier er vigtige for dig i livet? – og hvorfor?

En vigtigt værdi, er at være her nu. Der er kun nu. Ofte kan man bekymre sig om fremtiden, gruble over fortiden og glemme at være nærværende i øjeblikket. Det er lettere sagt end gjort, men jeg prøver. ‘Lykke er hvor dine kære er’, er der nogen som siger. Det er nok rigtigt. I hvert fald for mig. 

Passe på vores planet jorden, være god ved den, droppe overforbrug og tage de gode ting med fra ‘de gamle dage’. Altså gå til skomageren og få repareret sine sko, i stedet for at købe nye. Være tilfreds med det man har og det som er. Jeg køber sjælendt tøj, men når det endelig skal være, købe tøj af god kvalitet. Købe økologisk når det kan lade sig gøre. Droppe plastik.
Jeg syntes at Danmark er blevet en svagere nation efter 20 år med en borgerlig politik. Håber den nye regering vil rettere lidt op på miseren. Mere kultur, flere væresteder, en bedre psykiatri og boliger der er til at betale i de store byer. Plads til alle.

Hvad er det bedste råd, du har fået i livet?

Pas på dig selv. 

Love makes the world goes around.