DHOpixel

Cassandra Nielsen

Cassandra Nielsen

Miniinterview Cassandra Nielsen:

Hvad bruger du din fritid på?
Jeg har Cerebral Parese og jeg har smerter 24 timer i døgnet. Men på trods af det prøver jeg at være så meget ude som muligt – for eksempel for at hjælpe med at handle. Derudover dyrker jeg krydderurter derhjemme og går meget op i min egen ”specielle” madlavning med mange
forskellige slags urter. Jeg laver mad efter egen intuition og ikke nødvendigvis efter en opskrift. Jeg kan dog også godt lade mig inspirere heraf. Jeg bruger meget tid på mit handicap med forvaltningen eller sygdom generelt.

Hvad vil du kæmpe for til enhver tid (i og uden for DHO-fællesskabet)?
Jeg vil kæmpe for, at vi alle sammen kan bevare vores hjælperordning – om jeg så skal gå til politikerne om nødvendigt. Hvis der er nogen, som jeg hørte om, der var ved at miste deres ordning, så ville jeg gerne hjælpe dem. Jeg vil i det hele taget gerne hjælpe folk, hvis de er på vej ud i, at de har brug for hjælp til noget.

Hvorfor har du valgt DHO som firma?
Det har jeg fordi, jeg ikke følte mig tilfreds i mit tidligere firma. Og så var jeg i et andet lille selskab, men de lavede ikke hjælpernes løn ordentligt og det kunne jeg ikke byde hjælperne, selvom jeg havde det godt i det firma, så nytter det jo ikke noget. En hjælper sagde til mig: ”ligegyldigt hvor højt jeg elsker dig, så bliver jeg ikke, hvis du bliver.” Hvilket jeg godt kunne forstå. Og så hørte jeg om DHO igennem Lasse, som jeg kender fra tidligere BPA-bureau.

Hvad er dit bedste selvforkælelsestip?
Det tror jeg er forskellige cremer og helsedrikke. Jeg mediterer også.

Hvilke værdier er vigtige for dig i livet?
At være mod andre, som jeg selv ønsker, at de skal være mod mig.

Hvad er dit bedste råd i livet du har fået?
At være sig selv.