DHOpixel

Anne-Mette Andersen

Anne-Mette Andersen

Miniportræt Anne-Mette Andersen:

– Hvad bruger du din fritid på?
Kreativitet og indretning hjemme. Jeg elsker naturen og at komme ud og røre mig, – selvom jeg så absolut ikke er elite.. noget som helst!
Og så kan jeg også lide at komme med nye idéer i mit job, og får tit idéer til, hvad der kan optimeres, og hvad der kunne være brugbart, hvis det fandtes. Og når jeg slapper af, kommer disse idéer tit.. så ja, dem hygger jeg mig så med også i min fritid 🙂

– Hvad vil du kæmpe for til enhver tid – både i og uden for DHO-fællesskabet?
At konvertere uretfærdighed til retfærdighed. Ja, et bud på noget, der er retfærdigt, er, fx når ressourcer fordeles præcis dér, hvor trangen er, og ikke til dér, hvor trangen ikke er.

– Hvorfor har du valgt at arbejde for DHO som firma?
Jeg brænder for dét med at sikre ressourcer til mennesker, der virkelig har brug for det. Og så er der også dét med, at jeg elsker at skabe og udvikle relationer! Så at arbejde her i Din Hjælperordning, hvor det relationelle prioriteres så højt, var ikke et svært valg. Det var lige til at vælge min stilling her, som konsulent for borgere og kommuner.

– Hvad er dit bedste selvforkælelsestip?
At komme ud i naturen! Elsker simpelthen solen og den blå himmel, får det godt og får luft i hovedet. Og så god mad og vin. Ja, det gør godt!!

– Hvilke værdier er vigtige for dig i livet – og hvorfor?
Jeg har det bedst, hvis jeg udretter noget – så gør jeg mig fortjent til at være her.
At jeg lykkes med familien. At jeg stadig er gift med den samme mand, som jeg også har mine dejlige børn med.

Humor!!

På et arbejdsmæssigt plan: det har været fedt gennem årene at være med til at udvikle og bygge gode løsninger op for mennesker. Elsker det gode samarbejde.

– Hvad er det bedste råd, du har fået i livet?
At være ærlig! Det er dét, jeg har levet efter, og dét, jeg giver videre til mine børn. Og så det med at snakke om tingene, indtil vi finder den rette løsning.