DHOpixel
Godkendt af Socialtilsynet!

Hjælpemidler

Vi, som BPA-bureau, vil gerne være med dig hele vejen rundt!

Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi har mulighed for at hjælpe dig med diverse ansøgninger til kommunen om eksempelvis BPA-ordning, revurdering, ansøgning om hjælpemidler og ankesager.

Se bare her!

Vi er så heldige, at vi har ansat personale som er uddannet inden for det socialfaglige område, og som derfor har mulighed for at hjælpe dig! Vi hjælper meget gerne både nuværende og kommende borgere. Så, hvis du ønsker at komme under vores vinger som BPA-bureau og oplever at:

  • Du flere år i træk har søgt en BPA-ordning, men har fået afslag
  • Du er faldet imellem to kommuner (handlekommune og betalingskommune)
  • Din ansøgning/sag om BPA-ordning eller hjælpemidler tager på dine ressourcer
  • Du oplever udfordringer i din nuværende BPA-ordning i forhold til arbejdslederrollen eksempelvis

Så er vi her til at støtte dig, give dig vejledning, skrive din partshøring og anke i samarbejde med dig, og deltage i møder med kommunen. Vi kan naturligvis også hjælpe med anker i forbindelse med ansøgning om handicapbil, kørestol, el-seng, lift og øvrige hjælpemidler.

I DHO – Din Hjælperordning er vi retfærdighedsforkæmpere og arbejder ud fra at du er ekspert på eget liv. Vi arbejder altid med respekt for din autonomi og integritet, og kæmper for, at du med handicap kan få en livskvalitet, som er ligestillet med mennesker uden handicap, som kun den rette hjælperordning og de rette hjælpemidler kan give.

Vi glæder os til et givende, omsorgsfuldt og lærerigt samarbejde med dig. Har du brug for vores hjælp, og overvejer du at blive vores næste borger, så udfyld denne formular KLIK HER og vi vil kontakte dig.

De kærligste hilsner fra os i
Din Hjælperordning

 

 

Vi spurgte Jens Lund hvorfor han valgte os

“Jeg vælger dem, fordi de er fokuseret på dig og din hjælpeordning. At der er plads til det hele liv, og fordi de dikterer dig ikke udover retningslinjerne. De er fokuseret på, at det er DIT LIV – der skal leves! De udfordrer dig, og de vil gerne have dig med i fællesskabet. Og for mig, er fællesskab blevet det bagland jeg har, som et menneske med et handicap. Min følelse er, at jeg har netop dén backup, jeg skal have.”

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har lyst til at høre mere eller har vi vækket din interesse, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på telefon: +45 25 76 83 84 eller alternativt sende os en mail på dho@dho.dk.

Læs om DHOs privatlivspolitik her.