Godkendt af Socialtilsynet!

BPA ORDNING

Borgerstyret Personlig Assistance

Hos DHO kan vi hjælpe dig med din BPA ordning og det er især vigtigt for os, at du bliver mødt i øjenhøjde. Folkene bag DHO har mere end 20 års erfaring i branchen. Derfor kan du som borger forvente, at vi har hjertet med i arbejdet og også hjælper dig i situationer, der kan være svære at håndtere. Vi kæmper for respekten omkring det enkelte menneske og arbejder målrettet for at sikre en unik livsførelse for dig som borger.

Valget er dit valg

BPA ordningen indebærer, at du skal være i stand til at fungere som arbejdsgiver og arbejdsleder. Du kan dog vælge at overdrage arbejdsgiveransvaret til en privat leverandør som Din Hjælperordning – DHO. På den måde kan vi aflaste dig med de administrative og juridiske opgaver som fx lønudbetaling, håndtering af kontrakter, forsikringer, vikardækning.

Du fortsætter selv som arbejdsleder og står for den daglige drift samt dine tilknyttede hjælpere. Det indebærer vagtplanlægning, MUS-samtaler, oplæring mm. Vi står selvfølgelig klar med rådgivning og støtter dig, i det omfang, du har brug for.

Hvis du fornemmer at netop vi, kan støtte dig..

Og du ønsker at tage en fortrolig snak med os – gratis og uforpligtende – så bare ring efter os her:

Fordele ved at vælge DHO til din BPA ordning

Vi lægger vægt på at sætte dig og dine behov som borger i fokus. Et samarbejde – bygget på tillid og respekt – mellem dig, dine hjælpere og os som bureau, er essentielt for at du kan leve det liv, du ønsker. Derfor er det vigtigt for os at støtte dig i de valg, du tager, da det er din BPA ordning. Ingen mennesker er ens, så samarbejdet med hver enkel borger er unikt. Vi tror på det højere formål, at hvis vi som henholdsvis borger, hjælper og leverandør forener vores ressourcer, kan vi opnå store fordele.

Hos os kan du forvente: Et fællesskab og netværk, hvor vi løfter i flok. Fælles oplevelser med andre i samme situation som dig. Et skræddersyet IT-system, der tilpasses efter dit behov. Let og overskueligt løn/vagtplanssystem. Vi tager os af det administrative arbejde omkring løn, forsikring og pension m.fl. Vi tilbyder fuld vikardækning.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om en BPA ordning hos DHO, så kontakt os på telefon: +45 25 76 83 84 . Så tager vi en snak om dine behov og ønsker i et samarbejde. Hvis du hellere vil skrive, kan du gøre det til dho@dho.dk . Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du blot interesseret i at læse mere omkring regler eller lignende, kan du gøre det her .